Miljørigtig bilvask

Hos Statoil finder du de allerbedste bilvaskemaskiner, som sikrer, at du får den mest skånsomme bilvask på markedet.

Den mest skånsomme bilvask, din bil kan få
Statoil har sammensat et vaskeprogram, som hele året rundt sikrer dig en effektiv og skånsom bilvask. Alle vaskeprogrammer starter med en skumforvask, som blødgør og opløser snavset. Derefter spules urenhederne af bilens lak med højt vandtryk, inden de bløde børster skånsomt fjerner de sidste rester. Så påføres der varm skumvask, som beskytter lakken og gør den blank. Til sidst skylles efter med kalkfrit vand, inden bilen blæses tør af kraftige tørreventilatorer.

Vask jævnligt og forlæng bilens liv
Du kan forlænge bilens levetid ved at vaske den jævnligt. Gerne 1 gang om ugen og gerne oftere om vinteren, hvor det er vigtigt at få fjernet salt og snavs, især fra undervognen. Alle undersøgelser viser, at biler, som vaskes ofte, også fremstår med flottere lak, der ikke er angrebet af rust. Bilens bremser og udstødningssystem får også betydeligt længere levetid, når du vælger vaskeprogrammer med undervognsskyl.

Personalet står klar med råd og vejledning, hvis du selv er i tvivl om, hvilken type vask der egner sig bedst til netop din bil.​

"Håndvask" kan IKKE anbefales!
Selv om man skulle tro det modsatte, viser tekniske undersøgelser, at det skader bilens lak mere at vaske den ved håndkraft end i en moderne bilvaskemaskine. En af grundene er, at du ikke kan skylle bilen tilstrækkeligt effektivt. Det resulterer i, at børste og svamp ridser lakken, fordi snavset ikke er fjernet godt nok fra bilens flader.

ÅBNINGSTIDER BUTIK​

Mandag - fredag kl. 7.00 - 19.00

Lør-søn kl. 7.00 - 18.00

HOLGER WOLLESEN APS​

Hovedgaden 1

6230 Rødekro, Hellevad

CVR: 57918314

Telefon: 74 66 91 44

E-mail: info@holger-wollesen.dk

​ÅBNINGSTIDER VÆRKSTED

Mandag - torsdag kl. 7.30 - 16.00

Fredag kl. 7.30 - 15.00