Omsynsværksted der er godkendt af Færdselsstyrelsen

​Statoil Service Center i Hellevad er godkendt som omsynsværksted af Færdselsstyrelsen. Dertil kommer, at vi snart har 70 års erfaring som autoværksted.

Vi udfører syn af personbiler og varevogne

​Vores værksted udfører reparation og service af alle køretøjer, men vi udfører kun synsklargøring og omsyn af personbiler og varevogne, der har en tilladt totalvægt på mindre end 3.500 kg. Vi tilbyder også synsklargøring og omsyn af trailere.

Vores omsynsværksted tilbyder blandt andet:

  • Klargøring til omsyn
  • Omsyn af dit køretøj
  • Ordinære serviceeftersyn
  • Alle former for reparationer

Vi tilbyder endvidere at hjælpe dig, hvis din bil ikke blev godkendt til syn. Det er i det hele taget nemt at benytte vores omsynsværksted, fordi du slipper for flere besøg, hvorved du også sparer tid.

Vi råder over al den faglige ekspertise, der er nødvendig, og som du har krav på. Alle vores automekanikere har naturligvis været på omsynskursus, hvor de har bestået den relevante prøve. Dertil kommer, at Færdselsstyrelsen løbende kontrollerer vores værktøj og kvaliteten af vores reparationer.

Vi kan syne køretøjer der er under 3.500 kg

​Vi er godkendt til at omsyne køretøjer i Kategori 1. Det er biler, hvor der højst må være 9 personer inklusiv føreren, og hvor den tilladte totalvægt er på maksimalt 3.500 kg. Det samme gælder påhængskøretøjer til biler. Her er den tilladte vægt også på maksimalt 3.500 kg.

Hvis du har brug for et omsynsværksted, så kan du finde Statoil Service Center på Hovedgaden 1 i Hellevad. Du kan også ringe til os på telefon 74 66 91 44 eller skrive til info@holger-wollesen.dk.

ÅBNINGSTIDER BUTIK​

Mandag - fredag kl. 7.00 - 19.00

Lør-søn kl. 7.00 - 18.00

HOLGER WOLLESEN APS​

Hovedgaden 1

6230 Rødekro, Hellevad

CVR: 57918314

Telefon: 74 66 91 44

E-mail: info@holger-wollesen.dk

​ÅBNINGSTIDER VÆRKSTED

Mandag - torsdag kl. 7.30 - 16.00

Fredag kl. 7.30 - 15.00