​Personbilværksted - medlem af Dansk Bilbrancheråd

​Statoil Service Center i Hellevad er et frit personbilværksted, der er medlem af DBR (Dansk Bilbrancheråd). Vi servicerer alle de forskellige bilmærker og modeller, der findes på markedet. Alderen på din bil har ingen betydning for os, da vi har erfaring med både nye og gamle biler.

Computertestere til alle bilmærker på vores personbilværksted

​Vi har det rette udstyr til at computerteste biler af alle mærker og årgange. Når vi tester en bil, viser computertesteren de data, der hører til den respektive bil.

Det er med andre ord ligegyldigt for os og for kvaliteten af vores arbejde, om der er tale om en 5 år gammel Toyota, en 20 år gammel VW eller en helt ny Audi. Vi har altid adgang til de korrekte tekniske informationer.

Gode reservedelsgrossister og garanti på OE-dele

​Når vi reparerer en bil på vores personbilværksted, benytter vi os endvidere af professionelle reservedelsgrossister, der altid leverer dele af høj kvalitet.

Det er vigtigt for dig - og for os - at den reservedel, som vi skal anvende, lever op til fabrikkens forskrifter.

Vi yder tre års garanti på OE-dele, og vi kan udfylde bilens servicebog ved serviceeftersyn, eftersom vi følger fabrikkernes forskrifter.

Vi kan endvidere varetage synsklargøring og syn, når din bil bliver indkaldt. Vi kan også tilbyde omsyn, hvis din bil har været til syn, men ikke blev godkendt.

Vores personbilværksted holder til i Statoil Service Center på Hovedgaden 1 i Hellevad. Du er velkommen til at ringe på telefon 74 66 91 44 eller skrive til info@holger-wollesen.dk for at bestille tid.​

ÅBNINGSTIDER BUTIK​

Mandag - fredag kl. 7.00 - 19.00

Lør-søn kl. 7.00 - 18.00

HOLGER WOLLESEN APS​

Hovedgaden 1

6230 Rødekro, Hellevad

CVR: 57918314

Telefon: 74 66 91 44

E-mail: info@holger-wollesen.dk

​ÅBNINGSTIDER VÆRKSTED

Mandag - torsdag kl. 7.30 - 16.00

Fredag kl. 7.30 - 15.00