Teknik ved kilometerservice og airconditionservice

​Statoil Service Center i Hellevad udfører alle former for kilometerservice, serviceeftersyn og vedligeholdelse af personbiler, varebiler og større køretøjer.

Vi kan også tilbyde synsklargøring og syn af personbiler. Vores værksted, der snart er 70 år gammelt, har stor erfaring med alle bilmærker og alle bilmodeller, ligesom vi har adgang til alle relevante tekniske data.

Skift af olie, filtre, bremser og vinduesviskere

​Ofte handler service om at skifte olie og filtre og eventuel at skifte bremser, tandrem, vinduesviskere, pærer og dæk, men et serviceeftersyn kan også handle om meget andet, herunder både vedligeholdelse af aircondition og forskellige test af bilen. 

Mange bilejere er for eksempel ikke opmærksomme på, at en aircondition også skal vedligeholdes.

Vores værksted er medlem af DBR (Dansk Bilbrancheråd), og derfor kan vi servicere, reparere og vedligeholde alle mærker og modeller, der findes på markedet, og det er uden betydning, om der er tale om nye eller ældre biler.

Vi har med andre ord moderne udstyr til at computerteste alle biler, og den viser ganske automatisk alle de data, der hører til den respektive bil.

Og skulle den ikke have de nødvendige data, så har vi alligevel adgang til de rette data.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores værksted

Du kan finde vores værksted i Statoil Service Center på Hovedgaden 1 i Hellevad, hvor du altid er velkommen til at komme forbi. Du er også velkommen til at ringe på telefon 74 66 91 44 eller skrive til info@holger-wollesen.dk, hvis du vil vide mere.​

ÅBNINGSTIDER BUTIK​

Mandag - fredag kl. 7.00 - 19.00

Lør-søn kl. 7.00 - 18.00

HOLGER WOLLESEN APS​

Hovedgaden 1

6230 Rødekro, Hellevad

CVR: 57918314

Telefon: 74 66 91 44

E-mail: info@holger-wollesen.dk

​ÅBNINGSTIDER VÆRKSTED

Mandag - torsdag kl. 7.30 - 16.00

Fredag kl. 7.30 - 15.00