Varevognsværksted med mange års erfaring

​Statoil Service Center i Hellevad har specialiseret sig i varevogne og andre arbejdsbiler. Vi har knap 70 års erfaring med service, vedligeholdelse og reparation af alle mærker og modeller inden for varevogne.

Vores varevognsværksted har alle de nødvendige kompetencer

​Teknologien på nye varevogne udvikler sig hele tiden. De nye elektroniske systemer, ABS-bremser, klimaanlæg, antispin-funktioner og forskellige former for kommunikationsudstyr bliver mere og mere avancerede.

Vi har kompetencerne til at montere, vedligeholde og reparere både de mekaniske og de elektriske dele. Vi har naturligvis også moderne testudstyr og computerudstyr til at teste og vedligeholde moderne køretøjer.

Alle vores automekanikere er samtidig veluddannede og dygtige folk, ligesom de har opnået stor erfaring i deres arbejde med varevogne.

Konkurrencen i transportbranchen er hård, og det er den også i andre erhverv. Derfor er det vigtigt at holde materiellet i topform og hjulene i gang. Nogle virksomheder har deres egne reservebiler, mens andre ikke kan arbejde, når varevognen er på værksted.

Hver anden time leveres der reservedele på vores værksted

​Vores varevognsværksted arbejder altid hurtigt og effektivt, fordi vi ved, at tid er penge. Derfor har vi også levering af reservedele hver anden time, og specialdele kan normalt leveres samme dag fra vores reservedelsgrossister.​

Du kan finde vores varevognsværksted i Statoil Service Center på Hovedgaden 1 i Hellevad.

Du kan også ringe til os på telefon 74 66 91 44 eller skrive til info@holger-wollesen.dk, hvis du vil vide mere om vores værksted. Hvis det er akut, kan du bare komme forbi værkstedet.

ÅBNINGSTIDER BUTIK​

Mandag - fredag kl. 7.00 - 19.00

Lør-søn kl. 7.00 - 18.00

HOLGER WOLLESEN APS​

Hovedgaden 1

6230 Rødekro, Hellevad

CVR: 57918314

Telefon: 74 66 91 44

E-mail: info@holger-wollesen.dk

​ÅBNINGSTIDER VÆRKSTED

Mandag - torsdag kl. 7.30 - 16.00

Fredag kl. 7.30 - 15.00